UrbanGis Consulting Oradea

Urbangis Consulting SRL este o companie orientată spre satisfacerea nevoilor de dezvoltare a afacerilor clientilor prin intermediul unor servicii personalizate de inalta calitate.
Astfel Urbangis Consulting, propune organizatiilor servicii complete în domeniul sprijinirii mediului de afaceri în vederea identificării oportunităților de dezvoltare a afacerilor, a contractării unor surse rambursabile și nerambursabile de finanțare externa precum și gestionarea investițiilor.


Echipa Urbangis Consulting este una multidisciplinară fiind formată, din consultanţi și colaboratori cu expertiză în domenii multiple: management financiar, management organizațional, marketing şi studii de piaţă, evaluări bunuri mobile și imobile, management informaţional, managementul proiectelor de finanţare, management strategic şi identificare oportunități de afaceri.
Consultanţii companiei dispun de pregătirea şi de experienţa necesară, pentru a vă pune la dispoziţie soluţii optime în vederea optimizării deciziilor, eficientizarea investițiilor şi creşterea performanţelor.