Curs de Manager de proiect

Curs de Manager de proiect

Curs de Manager de proiect - COR 242101

Trainingul se va axa pe conceperea şi implementarea proiectelor, în special în domeniul construcţiilor, finanţate atât din domeniul public cat si din cel privat. Cursul este unul practic, utilizând studii de caz bazate pe

Descoperă cum poți construi o afacere profitabilă !

Descoperă cum poți construi o afacere profitabilă !

Dorești să începi o afacere? Dorești să apelezi la fonduri Start-up Nation pentru inițierea unei afaceri? Te ajutăm noi!

Antreprenoriatul aparent reprezintă o aventură, un mod de obținere a veniturilor. În realitate însă antreprenoriatul reprezintă o serie de competențe cu care unii se nasc, alții și-o dezvoltă. Cursul de antreprenoriat propus de noi este menit să te ajute să-te dezvolți, să-ți îmbunătățești competențele antreprenoriale, să devii proactiv și orientat către

Cursuri de formare profesională autorizate de A.N.C.

Cursuri de formare profesională autorizate de A.N.C. Oradea
# Denumire curs Locație și perioadă
   
Curs în regim normal
Curs intensiv
(în weekend)
1 Manager de proiect - COR 242101 iulie 2016 la solicitare
2 Expert Accesare Fonduri Structurale COR 242213 24 mai-01 iunie 2016 la solicitare

1. Curs Manager de proiect – Autorizat ANC COR 242101

Trainingul se va axa pe conceperea şi implementarea proiectelor în special în domeniul construcțiilor, finanţate atât din domeniul public cat si din cel privat. Cursul de manager de proiect este unul practic utilizând studii de caz bazate pe proiecte care au obţinut finanţare şi ale căror rezultate au fost pe măsura aşteptărilor.

Antreprenor

curs de antreprenor

DE LA IDEE LA SUCCESS!

Antreprenoriatul aparent reprezintă o aventură, un mod de obținere a veniturilor. În realitate însă antreprenoriatul reprezintă o serie de competențe cu care unii se nasc, alții și-o dezvoltă pas cu pas.
Competențele antreprenoriale cum ar fi creativitatea, inovația, asumarea riscurilor, capacitatea de a planifica și de manageria proiecte în scopul atingerii obiectivelor sunt utile nu doar antreprenorilor ci tututor oamenilor în viața de zi cu zi. Cursul de antreprenoriat propus de noi este menit să te ajute să te dezvolți, să-ți îmbunătățești competențele antreprenoriale, să devii proactiv și orientat către SUCCESS.

Curs de competențe antreprenoriale

DE LA IDEE LA SUCCES
Te-ai săturat sa lucrezi pentru alții? Ai o idee si vrei sa-ti inițiezi o afacere? Ai un SRL-D si vrei sa soliciți finanțare? Ai o firma dar nu reușești sa te dezvolți? Acum ai oportunitatea de a învăța cum să-ți inițiezi o afacere sau să-ți dezvolți afacerea sub îndrumarea unor mentori cu experiență în domeniu.

Hai în perioada 10-14 august 2015 la curs de competențe antreprenoriale cu certificat recunoscut de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației Naționale. Durata unui curs este de 40 de ore.