În prezent, în România se confundă managementul de proiect cu managementul proiectelor de finanțare europene însă dezvoltarea unui proiect IT, construirea unei clădiri, îmbunătățirea unui proces tehnologic, extinderea pieței toate acestea reprezintă proiecte. Un proiect este în general, unic, bine definit din perspectiva obiectivelor și a intervalului de timp, echipele de management sunt mixte cu profesioniști din domenii diverse care nu lucrează împreună în mod cotidian.


Din acest motiv managementul de proiect reprezintă în prezent una dintre cele mai căutate calificări deoarece chiar și cele mai mici proiect necesită aplicarea unor tehnici specifice în vederea ducerii la îndeplinire, cum ar fi: planificare, managementul timpului, managementul resurselor, managementul comunicațiilor și managementul riscului.
Cursul propus de noi este unul bazat pe aplicații practice cu exemple din management de proiect
Dacă doriți să vă îmbunătățiți abilitățile în domeniul managementului de proiect. Vă propunem un curs de management PRACTIC.

Compania URBANGIS CONSULTING SRL este  autorizată de către Autoritatea Națională pentru Calificări prin Ministerul Muncii și Ministerul Educației pentru această ocupație.

Condiții pentru înscriere: Pot participa la acest curs absolvenți de studii superioare.


Acte necesare la înscriere curs manager de proiect:

Copie de pe actul de identitate
Copie de pe certificatul de naștere
Copie de pe certificatul de căsătorie (pentru cei care si-au schimbat numele)
Copie de pe ultimul act de studiu sau adeverința de absolvire