DE LA IDEE LA SUCCES
Te-ai săturat sa lucrezi pentru alții? Ai o idee si vrei sa-ti inițiezi o afacere? Ai un SRL-D si vrei sa soliciți finanțare? Ai o firma dar nu reușești sa te dezvolți? Acum ai oportunitatea de a învăța cum să-ți inițiezi o afacere sau să-ți dezvolți afacerea sub îndrumarea unor mentori cu experiență în domeniu.

Hai în perioada 10-14 august 2015 la curs de competențe antreprenoriale cu certificat recunoscut de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației Naționale. Durata unui curs este de 40 de ore.

certificat de absolvire

CERTIFICARE

Cursul se va finaliza cu un examen de absolvire în urma căruia veţi primi un Certificat recunoscut la nivel european. Examenul va fi susţinut în prezenţa unei comisii ANC (fostul CNFPA) şi va avea două părţi: o parte teoretică şi una practică.

Condiţii pentru obţinerea certificării:
Acte necesare pentru înscriere si certificare:

Copie de pe actul de identitate
Dovada absolvent liceu
Copie certificat de căsătorie (dacă este cazul)

TAXA DE PARTICIPARE: 600 LEI

Studenții și masteranzii beneficiază de o reducere de 25% din cuantumul taxei de participare.
Plata se poate realiza in 3 rate egale: 1 rata la inscriere,  1 rata in prima zi de curs si 1 rata in ultima zi de curs.

Taxa de participare include: Cursul propriu zis | Suport de curs | Taxa de examinare | Certificatul de absolvire acreditat ANC (CNFPA) | Pauzele de cafea