Consultanță în afaceri

Compania noastră prin consultanți specializați si cu ajutorul unor aplicații IT, de analiză și suport a deciziei, oferă consultanță în dezvoltarea afacerii și în toate etapele necesare demarării și implementării  proiectelor de investitii indiferent de tipul de finanțare a acesteia.

Proiecte de finanţare europene

Întocmirea și managementul proiectelor cu finanțare europeană sau cu finanțare națională

Integrarea europeană a venit cu noi provocări pentru întreaga societate românească, cu precădere pentru promotorii proiectelor de investiții: companiile private dar și autoritățile publice locale, regionale și centrale. Principalele oportunităţi pentru institutiile si companiile din fostele țări candidate provin din libertatea operării pe Piaţa Comunitară Europeană şi de posibilitatea accesării fondurilor structurale europene.

Evaluări bunuri mobile și imobile

Echipa noastră are în componență experți evaluatori membri titulari ai ANEVAR (Asociaţia Naţională a Evaluatorilor din România), UNEAR (Uniunea Naţională a Evaluatorilor din România) și CECCAR (Corpul Experţilor Contabili si Contabililor Autorizaţi din România), capabili să realizeze lucrări de evaluare imobile precum și evaluări bunuri mobile la cel mai înalt nivel de performanță și la cele mai mici prețuri.

Management de investiţie

Managementul de investiție este un domeniu relativ nou dezvoltat în România. Acesta constă în asigurarea de asistență investitorilor publici sau privați în toate fazele unei investiții:

- Asistență în faza de pregătire a investiției:

Birouri Virtuale

Birourile virtuale sunt o combinatie intre serviciul de adrese virtuale si sistemul de birou extern delocalizat in  scopul menținerii unei afaceri profesionale la costuri mult mai reduse decât costurile unui birou traditional.