Curs de Manager de proiect

Curs de Manager de proiect

Curs de Manager de proiect - COR 242101

Trainingul se va axa pe conceperea şi implementarea proiectelor, în special în domeniul construcţiilor, finanţate atât din domeniul public cat si din cel privat. Cursul este unul practic, utilizând studii de caz bazate pe

Descoperă cum poți construi o afacere profitabilă !

Descoperă cum poți construi o afacere profitabilă !

Dorești să începi o afacere? Dorești să apelezi la fonduri Start-up Nation pentru inițierea unei afaceri? Te ajutăm noi!

Antreprenoriatul aparent reprezintă o aventură, un mod de obținere a veniturilor. În realitate însă antreprenoriatul reprezintă o serie de competențe cu care unii se nasc, alții și-o dezvoltă. Cursul de antreprenoriat propus de noi este menit să te ajute să-te dezvolți, să-ți îmbunătățești competențele antreprenoriale, să devii proactiv și orientat către

Antreprenor

curs de antreprenor

DE LA IDEE LA SUCCESS!

Antreprenoriatul aparent reprezintă o aventură, un mod de obținere a veniturilor. În realitate însă antreprenoriatul reprezintă o serie de competențe cu care unii se nasc, alții și-o dezvoltă pas cu pas.
Competențele antreprenoriale cum ar fi creativitatea, inovația, asumarea riscurilor, capacitatea de a planifica și de manageria proiecte în scopul atingerii obiectivelor sunt utile nu doar antreprenorilor ci tututor oamenilor în viața de zi cu zi. Cursul de antreprenoriat propus de noi este menit să te ajute să te dezvolți, să-ți îmbunătățești competențele antreprenoriale, să devii proactiv și orientat către SUCCESS.

Anunțat lansarea programelor multianuale.

Agenția pentru Implementarea Proiectelor și Programelor pentru IMM-uri a anunțat lansarea programelor multianuale: Programul pentru înființarea și dezvoltarea IMM în mediul rural, Programul COMERȚ ȘI SERVICII DE PIAȚĂ și Programul de microindustrializare.

Programul pentru înființarea și dezvoltarea IMM în mediul rural este un program a guvernului României și este destinat companiilor care au sediul social și punctul/punctele de lucru în mediul rural, au cel puțin 3 ani de la data înființării, Codul CAEN pentru care solicită finanțare este autorizat de minim 3 ani anteriori înscrierii și angajează până la depunerea decontului minim 1 salariat. Programul permite finanțarea a 90% din cheltuielile necesare inițierii afacerii incluzând cheltuieli de echipamente, aparaturi, autoutilitare, spații de lucru/producție, realizare site, mobilier, etc.

S-a lansat apelul de proiecte POR

S-a lansat apelul de proiecte POR 2.1.A – microintreprinderi (Prioritatea de investitie 2.1.A din cadrul Programului Operational Regional 2014-2020, Axa prioritara 2: Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii, Prioritatea de investitie 2.1 ”Promovarea spiritului antreprenorial).
Programul reprezintă oportunitatea de finanțare pentru societățile comerciale sau cooperative care se încadrează în categoria microîntreprinderilor.
Microintreprinderile interesate vor putea obtine in cadrul prezentului apel de proiecte maxim 200.000 Euro (cofinantarea minima a beneficiarului fiind de 10% din totalul cheltuielilor eligibile).

A fost lansat în a doua consultare Ghidul de Finanțare pentru microîntreprinderi în mediul urban

S-a publicat ghidul de finanțare destinat investițiilor pentru dezvoltarea microîntreprinderi in mediul urban finanțat prin Programul Operațional Regional (POR) și care urmează să fie lansat in primul trimestru al anului 2016.

Beneficiari eligibili:

Cursuri de formare profesională autorizate de A.N.C.

Cursuri de formare profesională autorizate de A.N.C. Oradea
# Denumire curs Locație și perioadă
   
Curs în regim normal
Curs intensiv
(în weekend)
1 Manager de proiect - COR 242101 iulie 2016 la solicitare
2 Expert Accesare Fonduri Structurale COR 242213 24 mai-01 iunie 2016 la solicitare

1. Curs Manager de proiect – Autorizat ANC COR 242101

Trainingul se va axa pe conceperea şi implementarea proiectelor în special în domeniul construcțiilor, finanţate atât din domeniul public cat si din cel privat. Cursul de manager de proiect este unul practic utilizând studii de caz bazate pe proiecte care au obţinut finanţare şi ale căror rezultate au fost pe măsura aşteptărilor.

Ministerul Economiei va derula 10 programe naționale in 2016

In anul 2016 se anunța cel mai bun an pentru doritorii de fonduri nerambursabile nu doar din fonduri europene dar și din fonduri guvernamentale.

Ministerul Economiei Comerțului si Relațiilor cu Mediul de Afaceri prin Departamentul pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism ( AIPPIMM) își propune să deruleze in anul 2016 toate programele destinate dezvoltării antreprenorialului, iar primele 6 programe sunt în curs de aprobare.