Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

logos

Elaborarea de planuri și strategii pentru diversificarea serviciilor URBANGIS CONSULTING SRL
Proiect cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice” - co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

Finalizarea proiectului “Elaborarea de planuri de afaceri pentru diversificarea serviciilor SC URBANGIS CONSULTING SRL”,

Oradea , 08.12.2014
SC URBANGIS CONSULTING SRL, cu sediul în Oradea, str. Vasile Conta, nr. 2, bl. PC125, ap. 4, județul Bihor derulează, începând cu data de 25.06.2014, proiectul “Elaborarea de planuri de afaceri pentru diversificarea serviciilor SC URBANGIS CONSULTING SRL”, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de management al Programului Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”, prin Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 40.300 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 22.750 lei.
Proiectul se implementează în localitatea Oradea pe o durată de 6 luni.
Obiectivul proiectului este creșterea competitivității economice, durabile și echilibrate a firmei S.C. URBANGIS CONSULTING S:R:L Oradea prin îmbunătățirea calitativă și cantitativă a serviciilor prestate și creșterea cotei de piață.


Detalii suplimentare puteţi obţine de la:
Nume persoană contact DROJ LAURENȚIU
Funcţie: Administrator
Tel. 0727.860.644, Fax: 0259.246.705, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.