managers

Program de dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale în rândul tinerilor şi facilitarea accesului la finanţare. Aveți o firma nouă și nu dispuneți de suficienți bani pentru investiții iar băncile nu vă dau credit?!? Ați mai avut o firmă sau nu mai sunteți tineri ca să beneficiați de mult promovatul Program destinat stimulării înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor de către întreprinzătorii tineri (SRL-D)?
S-ar putea să avem o soluție !!!!

Ministerul Economiei prin Direcția pentru Implementarea Programelor Mici și Mijlocii anunță lansarea in 30 mai a Programului de dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale în rândul tinerilor şi facilitarea accesului la finanţare.

 

Prin acest program companiile pot beneficia de finanțare de maxim 100.000 Ron reprezentant maxim 70% din cheltuielile eligibile. Diferența de 30% reprezintă contribuție proprie, pentru care se poate obține Credit garantat de la instituțiile de credit partenere in program.

În cadrul acestui program pot beneficia, societăţile comerciale (microîntreprinderi, întreprinderi mici şi mijlocii) care au cel mult 2 ani de la înregistrare la Registrul Comerţului, nu au datorii la bugetul general consolidat şi la bugetele locale.

Pentru informatii suplimentare contactați-ne.